tiistai 7. tammikuuta 2014

Ekologista puhtautta

Nyt on aivan pakko hehkuttaa Attitude-merkkisiä puhdistustuotteita! Nämä ovat siis ekologisia; ei väriaineita tai parabeeneja, ja niistä löytyy EcoLogo -sertifikaatti.


EcoLogo -sertifikaatin voi saavuttaa vain 20 % markkinoilla olevista tuotteista, ja vaatimukset sertifioinnille ovat tiukat. Tämän sertifikaatin saaneet tuotteet on myös testattu, jotta ne toimivat yhtä hyvin kuin vastaavanlainen ei-ekologinen tuote.

Käytössä en ainakaan ole huomannut mitään negatiivista eroa normituotteisiin verrattuna. Tuoksu on PALJON parempi mitä normaalisti siivotessa tai tiskatessa. Tuoksuina käytetään eteerisiä öljyjä, ja ainakin nämä miun mielestä tuoksuu ihan huippuhyviltä! Yleispuhdistussuihkeen tuoksu on laventeli&greippi ja astianpesuaineen tuoksu ylang-ylang&lime. Nam!

Yleispuhdistussuihke on hyvä juttu esimerkiksi pölyjen pyyhkimiseen meikkipöydältä ; ) En halua meikkisiveltimiini tms. mitään ylimääräisiä myrkkyjä. Näitä voit ostaa vaikkapa Ruohonjuuresta tai Ekolosta, ja esimerkiksi astianpesuaineen hinta oli viiden euron paikkeilla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti