sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Paras brassi!

Hyvä sokeroija on yhtä tärkeä kuin luottokampaaja, hieroja, tai gyne. Oikein tehtynä sokerointi on loistojuttu! Miulla on käynyt tuuri, koska hyvä ystäväni Maria tekee sokeroinnit huippuhyvin. Kuvan alapuolelta löytyy yhteystiedot jos etsit luotettavaa sokeroijaa. 

Sokerimassa on 100 % luonnontuote, se ei allergisoi, eikä siinä ole mitään lisäaineita.



Tmi Maria Ekholm
Kampaamo Bo Bo, Viljelystie 15 c, 01800 Klaukkala
p.   045-1564330

Miulla on karvat saaneet kyytiä kainaloista, jaloista ja käsivarsista, mutta varmaan eniten olen koukussa brassiin. 
Ennen ekaa brassia voi hyvin levitellä puuduttavaa voidetta* haaruksiin 30 min ennen operaatiota, niin homman kestää varmasti paremmin. Intiimialueen kosteuspyyhkeet auttaa asiassa! Myönnettäköön että ensimmäiset kerrat elmukelmut haarovälissä oli hieman typerä olo, mutta mitä sitä ei nykynainen tekisi???

Jatkossa karva kasvaa hennompana, joten kärsimys ei ole ihan yhtä paha ;  ) Myös juuri ennen menkkoja karvojen kiskominen voi olla kivuliaampaa. Joskus otin päänsäryn takia buranaa parisen tuntia ennen brassia, ja joko kuvittelin omiani, tai sitten se vähensi 'kipua'.

Sokeroinnin jälkeen iho punoittaa muutaman tunnin, mutta on todella pehmeä! Saunaa, deodoranttia, solariumia ja hikiliikuntaa on hyvä välttää heti sokeroinnin jälkeen. Olen havainnut hyväksi aloe vera geelin, se rauhoittaa ja kosteuttaa. Parin päivän päästä ihoa kannattaa kuoria, sillä kuorinta + kosteutus estää karvojen sisäänkasvua. 

* Emla -voidetta, saa apteekista noin 15 euron hintaan, riittää 1-2 kertaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti