sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Överimeikki


Toisella puolella on miun arkimeikki, eli silmämeikkinä vain ripsari ja valokynä, ja toinen puoli on vedetty rajusti yli.
Tällaista överimeikkiä en käytä edes iltamenoissa ja olikin hauska huomata miten paljon meikki muuttaa ulkonäköä. Tummassa meikissä näyttää paljon kovemmalta ja häijymmältä. Meikin taaksehan on kovin helppo piiloutua. 


Silmämeikkinä tummanruskeaa hieman helmiäistä luomiväriä ja paksut nestemäiset rajaukset.  Tekoripset liimattu ylä- sekä alaluomelle.
Kulmakarva on piirretty nestemäisellä rajausvärillä paljon paksummaksi kuin oma.
Huuli on rajattu kimaltelevalla pinkillä kynällä yli omien huulten. 
Varjostukset tummalla aurinkopuuterilla, ja reilusti poskipunaa. 
Silmän alle reilusta mattaa valkoista luomiväriä tuomaan valoa ja helmiäistä vaaleaa poskipäille. 

Itse en pidä tällaisesta Jersey Shore -tyylisestä meikistä yhtään.  Valitettavasti tällaista näkee kaupungilla joskus ihan keskellä kirkasta päivääkin, puhumattakaan yökerhoista. 

2 kommenttia:

  1. Hei, vaikka et itse pitäisi jostain meikistä, miksi täytyy valitella muiden puolesta ? Joillekkin tuollainen räväkämpi sopii enkä näe ainakaan yöelämään tuollaisen tekemisessä mitään valiteltavaa :D
    Luulisi sun alan ammattilaisena olevan hieman avarakatseisempi eikä pitää hyvännäköisenä vain sitä mitä itselle sopii .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkaan kyllä itsekin suht tummasti yöelämään, mutta tässä pointtini oli se kun vedetään yli... Kovin reilusti rajojen yli väritetty huuli tai kulmakarva, tai tekoripset ( en meinaa nyt niitä lyhyitä jotka on tarkoitettu nimenomaan alaripsiksi) alaluomella näyttää hassulta, oli sitten yö tai päivä.

      Poista